'Manchester United wekt woede en frustratie na afgeketste deal met Brands'

'Manchester United wekt woede en frustratie na afgeketste deal met Brands'

09-08-2019 11:20
27

Marcel Brands haalde op deadline day Alex Iwobi van Arsenal naar Everton, maar had nóg een speler uit de Engelse top willen strikken. Marcos Rojo kreeg echter geen toestemming van Manchester United.

Dat meldt The Daily Mail. Brands wilde de terugkeer van Kurt Zouma naar Chelsea opvangen met de komst van Rojo, maar stuitte op een muur bij Manchester United. De Engelse grootmacht zou opeens met aanvullende eisen zijn gekomen. Brands trok zich vervolgens terug.

Rojo zou woedend en gefrustreerd zijn door het uitblijven van een akkoord tussen Manchester United en Everton. De Argentijnse verdediger heeft na de komst van Harry Maguire (87 miljoen euro) nog minder uitzicht op speelminuten. De laatste twee seizoenen kwam hij slechts achttien keer in actie.

Brands slaagde er op de slotdag van de Engelse transferperiode wél in om Iwobi over te nemen van Arsenal. Enkele uren na het verstrijken van de deadline kondigde Everton de transfer aan. Iwobi (23) kost Everton een slordige veertien miljoen euro.