'Serieuze concurrentie voor PSV: Russen naderen akkoord met Ribéry'

'Serieuze concurrentie voor PSV: Russen naderen akkoord met Ribéry'

10-08-2019 16:18 Laatste update: 17:20
90

Niet PSV, maar Lokomotiv Moskou lijkt de nieuwe werkgever te worden van Franck Ribéry. Althans, dat claimt L'Equipe zaterdag. De Franse sportkrant schrijft dat de Russen een streepje voor hebben op de Eindhovenaren.

Zowel Lokomotiv Moskou als PSV is geïnteresseerd in Ribéry, nadat de 36-jarige Fransman deze week een streep zette door een mogelijke overgang naar Al Nasr uit Saudi-Arabië. Ribéry voert al enkele dagen onderhandelingen met de Russische club, maar een akkoord is in de afgelopen uren dichterbij gekomen. Zover is het desondanks nog niet, benadrukt L'Equipe.

BILD en het Algemeen Dagblad pakten vrijdagavond uit met het nieuws dat PSV-trainer Mark van Bommel hoopt op een hereniging met Ribéry. Hij speelde tussen 2007 en 2011 met de 81-voudig Frans international samen bij Bayern München. Het AD stelt tegelijkertijd dat een deal financieel op dit moment nog niet haalbaar is voor de Eindhovenaren.

Ribéry was twaalf jaar actief voor Bayern. De routinier speelde in totaal 425 officiële wedstrijden voor Der Rekordmeister, waarin hij 124 keer scoorde.