'Van Bommel schakelt door na mislopen van Robben: PSV aast op Ribéry'

'Van Bommel schakelt door na mislopen van Robben: PSV aast op Ribéry'

Gepubliceerd: vrijdag 9 augustus 2019 om 21:58vr 09-08-2019 om 21:58

Laatste update: vrijdag 9 augustus 2019 om 22:35vr 09-08-2019 om 22:35

PSV slaagde er eerder deze zomer niet in om Arjen Robben naar Eindhoven te halen, maar Mark van Bommel heeft zijn pijlen nu op Franck Ribéry gericht. Dat melden het Algemeen Dagblad en BILD vrijdagavond.

Ribéry vertrok deze zomer net als Robben bij Bayern München. Waar de Nederlander zijn loopbaan beëindigde, zoekt de Fransman een nieuw avontuur. Van Bommel speelde tussen 2007 en 2011 met de 36-jarige aanvaller samen in de Allianz Arena en hoopt hem te verleiden tot een overstap naar PSV.

Ribéry was liefst twaalf jaar actief bij Bayern. De buitenspeler werd de afgelopen weken onder meer in verband gebracht met de Engelse promovendus Sheffield United, terwijl hij aanbiedingen uit het Midden-Oosten links liet liggen. Aan het lijstje geïnteresseerde clubs kan nu PSV worden toegevoegd. De Eindhovenaren blijven de ontwikkelingen rond Ribéry volgen in de laatste weken van de zomerse transfermarkt, aldus het AD.

PSV lijkt op korte termijn afscheid te moeten nemen van Hirving Lozano, die op weg zou zijn naar Napoli. Ook Steven Bergwijn wordt nog in verband gebracht met een transfer. Sevilla zit achter de Oranje-international aan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws