'Legend' Huntelaar krijgt complimenten uit Ajax-selectie: Echt respect, man

'Legend' Huntelaar krijgt complimenten uit Ajax-selectie: "Echt respect, man"

11-08-2019 00:02
58

Noussair Mazraoui hoopt dat zijn blessure meevalt. De rechtsback kreeg in de gewonnen competitiewedstrijd tegen FC Emmen (5-0) last van zijn onderrug en liet zich wisselen.

Mazraoui stapt na 54 minuten van het veld. "Ik wilde langer voetballen en dat was ook de bedoeling, maar ik kreeg een beetje last en daarom ben ik eruit gegaan", vertelt hij aan AT5. Trainer Erik ten Hag zei na afloop dat Mazraoui last heeft van zijn bilspier. "Het zit een beetje in mijn onderrug", reageert Mazraoui.

Heel zwaar is de blessure niet, benadrukt de rechtsback van Ajax. "Het was een voorzorgsmaatregel. In de tweede helft werd het wat stijver en deed het meer pijn. Hopelijk valt het mee." Over drie dagen neemt Ajax het op tegen PAOK Saloniki. Inzet is een ticket voor de finale van de play-offs van de Champions League.

Huntelaar
Vanaf de bank zag Mazraoui hoe Klaas-Jan Huntelaar als invaller twee doelpunten prikte. "Daar heb ik alleen maar respect voor. Hij is gewoon een legend", zegt hij over zijn ervaren teamgenoot. "Binnenkort wordt hij 36. Echt respect, man."