Anderlecht stunt opnieuw op transfermarkt: Maakt het team compleet

Anderlecht stunt opnieuw op transfermarkt: "Maakt het team compleet"

11-08-2019 15:10
24

De kogel is door de kerk: Nacer Chadli verlaat AS Monaco voor Anderlecht. Dat maakt de Belgische club zondagmiddag officieel. Chadli wordt voor één seizoen gehuurd van Monaco.

Het Belgische Het Laatste Nieuws maakte zaterdag al melding van de deal tussen Anderlecht en Chadli en noemde het vastleggen van de Rode Duivel 'een stunt van formaat'. Een dag later zijn de handtekeningen gezet.

"We werkten de afgelopen maanden hard aan de opbouw van de ploeg. We zetten volop in op de jeugd, maar investeren ook in een aantal ervaren spelers om de jongeren naar een hoger niveau te tillen. Chadli is daar één van", laat sportief directeur Michael Verschueren weten. "Nacer maakt het team compleet. We zijn ervan overtuigd dat we, met de ploeg die we nu hebben, de verwachtingen van de fans zullen inlossen."

Chadli (30) is de zevende zomeraanwinst van Anderlecht. Eerder legde de club al trainer/speler Vincent Kompany vast, maar ook Samir Nasi, Philippe Sandler, Michel Vlap, Hendrik Van Crombrugge en Kemar Roofe zijn gecontracteerd.

Chadli speelde nog nooit in de Belgische competitie. Hij brak door bij FC Twente nadat hij debuteerde bij AGOVV. Via Tottenham Hotspur en West Bromwich Albion kwam hij vorig jaar zomer bij Monaco terecht.