Stam moppert over 'matig' Feyenoord: 'Het heeft te maken met die wedstrijd'

Stam moppert over 'matig' Feyenoord: 'Het heeft te maken met die wedstrijd'

Gepubliceerd: zondag 11 augustus 2019 om 17:42zo 11-08-2019 om 17:42

Laatste update: zondag 11 augustus 2019 om 17:46zo 11-08-2019 om 17:46

Een gebrek aan voldoende fitte spelers breekt Feyenoord op dit moment op. Dat stelt trainer Jaap Stam. De eerste twee competitieduels onder zijn leiding leverden nog geen zege op. Tegen Sparta en tegen sc Heerenveen werd gelijkgespeeld. 

Op bezoek in Friesland maakte Feyenoord zondag een matige indruk. Stam was niet onder de indruk. "We hebben de kwaliteiten waarmee we zeker punten gaan pakken, maar het fysieke is ook belangrijk", zei hij voor de camera van FOX Sports. "Op dit moment is het niet zo dat we zeggen dat wij elke wedstrijd even makkelijk gaan winnen."

"Ik vond het vandaag niet fris genoeg. We waren niet scherp genoeg. Als je kijkt naar de hele wedstrijd, was het gewoon te weinig. Het was matig, maar dat heeft ook te maken met een wedstrijd die in de benen zit. We moeten spelen met spelers die nog niet helemaal fit zijn. Daar moet je rekening mee kan houden, in plaats van dat je gericht kan wisselen. (...) Ik kan de spelers niet veel verwijten. Natuurlijk moet het beter, maar je ziet ook een bepaalde moeheid."

Feyenoord kwam donderdagavond in De Kuip in actie tegen Dinamo Tbilisi. Dat duel eindigde in een 4-0 zege. De return staat over vier dagen op het programma. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws