Lampard staat Ziggo Sport te woord na dramadebuut: 'Hopelijk heeft Hiddink gelijk'

Lampard staat Ziggo Sport te woord na dramadebuut: 'Hopelijk heeft Hiddink gelijk'

Gepubliceerd: zondag 11 augustus 2019 om 20:58zo 11-08-2019 om 20:58

Laatste update: zondag 11 augustus 2019 om 21:19zo 11-08-2019 om 21:19

Frank Lampard maakte zondagmiddag zijn officiële debuut als manager van 'zijn' Chelsea en mocht direct een forse 4-0 nederlaag tegen Manchester United bijschrijven. De iconische oud-middenvelder verscheen na afloop voor de camera's van Ziggo Sport en liet weten dat hij ondanks de grote uitslag niet ontevreden was.

De 4-0 kreeg pas in de tweede helft gestalte: daarvoor had Chelsea de wedstrijd onder controle, vindt Lamps. "Maar individuele fouten deden ons de das om", liet hij weten aan de Nederlandse afvaardiging. "Het is vreemd om zoiets te zeggen na een 4-0 nederlaag, maar we hadden het eigenlijk al in de eerste helft kunnen beslissen."

Lampard werd door Ziggo Sport geconfronteerd met uitspraken van zijn oud-trainer Guus Hiddink, die zondag actief was als analist voor de betaalzender. Deze noemde Lampard 'de juiste man op de juiste plaats' en 'een people manager'. De kersverse Chelsea-manager lacht om de complimenten. "Hopelijk heeft hij gelijk. Ik probeer hem niet na te doen, hij is een people manager, een hele goede zelfs. Ik heb geprobeerd veel van hem te leren en hopelijk kan ik dat bewijzen dit seizoen."

Poll

Is Lampard de juiste man voor Chelsea?

(2374 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws