VI: Osman veegt voorstel van tafel, Heracles moet vrezen voor nóg een transfer

VI: Osman veegt voorstel van tafel, Heracles moet vrezen voor nóg een transfer

11-08-2019 23:39
27

Heracles Almelo raakte deze zomer bijna zijn volledige basisteam van vorig jaar kwijt en moet wellicht ook rekening houden met een vertrek van Mohammed Osman. De international van Syrië beschikt over een aflopend contract en volgens Voetbal International zijn gesprekken over een nieuwe verbintenis op niets uitgelopen.

Osman kwam in de zomer van 2018 over van Telstar, tekende een tweejarig contract en groeide uit tot een belangrijke pion op het Almelose middenveld. Heracles wilde zijn verbintenis verlengen, maar Osman heeft de contractaanbieding van tafel geveegd, meldt VI zondagavond. Aangezien Heracles alleen deze zomer nog serieus aan hem kan verdienen, is het niet ondenkbeeldig dat de middenvelder nog voor 31 augustus een transfer maakt.

In dat geval zou Osman zich in 'goed gezelschap' bevinden: Heracles zag met Brandley Kuwas (Al-Nasr), Adrián Dalmau (FC Utrecht) en Kristoffer Peterson (Swansea City) al zijn complete voorhoede vertrekken, terwijl ook Lerin Duarte (Aris Saloniki), Bart van Hintum (FC Groningen) en Wout Droste (Go Ahead Eagles) besloten om hun geluk elders te beproeven. Zondagmiddag deed Osman 88 minuten mee tegen Fortuna, voordat hij vervangen werd door Teun Bijleveld. De 0-1 van Silvester van der Water viel na een splijtende pass van de Syrisch international.