Imponerend FC Utrecht eist minimaal 10 miljoen euro: Gelukkig is Engeland dicht

Imponerend FC Utrecht eist minimaal 10 miljoen euro: "Gelukkig is Engeland dicht"

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 09:08ma 12-08-2019 om 09:08

Gyrano Kerk kan voorlopig niet stuk bij John van den Brom. De trainer van FC Utrecht zag de 23-jarige aanvaller wervelen in de gewonnen competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle (3-1). Ook vorige week was Kerk de grote uitblinker.

Met zijn goede spel heeft Kerk zich in de kijker gespeeld van buitenlandse clubs, maar Van den Brom ziet hem liever niet vertrekken. "Hij is goed bezig om zijn transferwaarde dusdanig te verhogen", reageert Van den Brom in gesprek met Voetbal International.

"Gyrano is in bloedvorm. Met zijn kracht en snelheid en in combinatie met Sean (Klaiber, red.) aan de rechterkant. Dat wordt overal geroemd, ik zie het ook terug in de media. Ik begrijp dat ze zelfs samen interviews geven. Het is aan ons om dat zo te houden."

Kerk mag alleen voor de absolute hoofdprijs weg bij FC Utrecht. Volgens De Telegraaf neemt de medekoploper van de Eredivisie geen genoegen met minder dan tien miljoen euro. Van den Brom tegen VI: "Nogmaals, de noodzaak is er niet voor de club om spelers van de hand te doen. Maar je weet het natuurlijk nooit... Gelukkig is Engeland dicht, daar kan hij sowieso niet naartoe. En voor andere landen wordt hij wel heel duur denk ik."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws