'Van den Brom wil oude bekende nog steeds hebben, vertrek Jensen noodzakelijk'

'Van den Brom wil oude bekende nog steeds hebben, vertrek Jensen noodzakelijk'

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 11:41ma 12-08-2019 om 11:41

FC Utrecht is in de markt voor Anderlecht-doelman Davy Roef, maar éérst moet er een oplossing worden gevonden voor de gepasseerde David Jensen. Het Nieuwsblad schrijft dat maandag. 

Twee maanden geleden wist de Vlaamse krant al te melden dat Roef op het lijstje staat van FC Utrecht. Trainer John van den Brom kent de doelman nog van zijn periode in Brussel. Hij stond tussen juni 2012 en maart 2014 aan het roer bij Anderlecht. 

Utrecht-sluitpost Jensen werd ruim een week geleden plots gepasseerd door Van den Brom. Vlak voor de seizoensouverture tegen ADO Den Haag raakte de Deen zijn basisplaats kwijt. De negentienjarige Maarten Paes stond in dat duel onder de lat. Zondag tegen PEC Zwolle speelde Paes opnieuw. 

Van den Brom wil Roef nog altijd naar stadion Galgenwaard halen, weet Het Nieuwsbladmaar éérst moet Jensen vertrekken. Vorige week viel ook de naam van Michel Vorm in het geruchtencircuit. De voormalig keeper van FC Utrecht vertrok deze zomer bij Tottenham Hotspur en zit nog zonder club. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws