Einde verhaal voor Van den Berg in Nijmegen: Onvoldoende basis kunnen vinden

Einde verhaal voor Van den Berg in Nijmegen: "Onvoldoende basis kunnen vinden"

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 11:53ma 12-08-2019 om 11:53

De rol van Joey van den Berg is definitief uitgespeeld bij NEC. De routinier mag transfervrij vertrekken. Dat geldt ook voor Mathias Bossaerts. NEC meldt dat via de officiële kanalen. 

Van den Berg en Bossaerts maken geen deel meer uit van de selectie van het eerste elftal. 'Van den Berg en Bossaerts sluiten deze week, in afwachting van een eventueel vertrek, aan bij de beloften', laat NEC in een statement weten.

"In de gesprekken die wij als staf en clubleiding vorige week hebben gevoerd met Mathias en Joey hebben wij onvoldoende basis kunnen vinden voor een verdere gezamenlijke toekomst bij NEC", licht algemeen directeur Wilco van Schaik toe

"We hebben beide spelers diverse opties voorgelegd, maar uiteindelijk toch zelf als club dit weekend de beslissing genomen dat het voor beide partijen beter is om op korte termijn uit elkaar te gaan."

Van den Berg (33) maakte in de zomer van 2018 de overstap van Reading naar NEC. De 23-jarige Bossaerts speelde eerder voor KV Oostende en Manchester City. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws