Merkwaardig misverstand met Willems bij debuut: 'What the f*ck is happening?'

Merkwaardig misverstand met Willems bij debuut: 'What the f*ck is happening?'

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 12:45ma 12-08-2019 om 12:45

Het debuut van Jetro Willems in de Premier League, zondagmiddag tegen Arsenal, is niet onopgemerkt gebleven. In de communicatie met Newcastle United-manager Steve Bruce ging er blijkbaar het nodige mis. 

Op St. James' Park besloot Bruce na een klein uur Willems in het veld te brengen. Tot grote verbazing van zijn manager ging de van Eintracht Frankfurt gehuurde Nederlander daarna doodleuk op het middenveld staan. Dat was helemaal niet de bedoeling. What the f*ck is happening?, schreeuwde Bruce volgens talkSPORT naar Willems. Na twee minuten ging de linkspoot alsnog op de linkerflank spelen.

"In de communicatie met Willems ging het niet helemaal goed", zei Bruce na afloop. "Ik wilde Matt Ritchie centraal hebben en Willems op links. Uiteindelijk heeft hij maar heel even op het middenveld gestaan. Het was dus redelijk snel opgelost."

Willems kwam ongelukkig uit de verf bij de enige treffer van het duel. De voormalig PSV'er anticipeerde niet goed op een breedtepass, waarna Arsenal kon onderscheppen. Enkele secondes later scoorde Pierre-Emerick Aubameyang. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws