FC Utrecht doet zaken met Monaco: 'Intelligente speler, leest spel fantastisch'

FC Utrecht doet zaken met Monaco: 'Intelligente speler, leest spel fantastisch'

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 14:05ma 12-08-2019 om 14:05

FC Utrecht neemt Zineddine Bourebaba over van AS Monaco. Dat meldt de medekoploper van de Eredivisie maandag via de officiële kanalen. Bourebaba sluit per direct aan bij FC Utrecht O19.

Bourebaba is een zestienjarige middenvelder, die transfervrij overkomt van AS Monaco. Hij tekent een contract voor twee seizoenen met een optie op een extra jaar. Het Franse talent sluit per direct aan bij de Onder 19-selectie van de Utrechters.

"Vanuit ons Franse netwerk is Zineddine bij ons op de radar gekomen", licht directeur voetbalzaken Jordy Zuidam toe op de clubsite. "Hij heeft op onze trainers en scouts indruk gemaakt tijdens zijn stages in Utrecht en toonde zich een speler die sterk is aan de bal en een goed gevoel heeft voor het kiezen van de juiste positie in het veld."

Zuidam vervolgt: "Zineddine is een intelligente speler, die het spel fantastisch leest. Hij beschikt over een goede steekpass en behoudt op het veld het overzicht. We zijn overtuigd van zijn potentie en gaan er alles aan doen hem zo snel mogelijk speelgerechtigd te krijgen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws