'Witte rook in zicht: ADO Den Haag bereikt akkoord over transfer El Khayati'

'Witte rook in zicht: ADO Den Haag bereikt akkoord over transfer El Khayati'

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 22:25ma 12-08-2019 om 22:25

De onderhandelingen hebben een paar maanden geduurd, maar het einde is nu eindelijk in zicht: Abdenasser El Khayati ruilt ADO Den Haag in voor Qatar SC. Beide clubs hebben een akkoord bereikt over de transfersom.

Dat meldt Voetbal International. El Khayati kreeg van ADO vrijaf om zijn transfer naar Qatar af te ronden, maar de club uit het Midden-Oosten bleek een lastige onderhandelingspartner en wilde de gevraagde transfersom niet op tafel leggen, zo klonk het. Een akkoord tussen Qatar SC en El Khayati lag overigens al een tijdje op tafel.

Inmiddels staan alle lichten op groen en kan El Khayati zeer spoedig zijn transfer afronden. VI schrijft dat de middenvelder deze week nog wordt gepresenteerd door Qatar SC. Hij gaat voor twee jar tekenen. Het is niet duidelijk wat ADO aan de deal overhoudt. El Khayati had in Den Haag nog een contract voor één seizoen.

Met het geld dat ADO voor El Khayati krijgt kan de club de transfermarkt op. Het is de bedoeling dat er een vervanger wordt aangetrokken voor de Marokkaan.Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Snap jij dat El Khayati deze transfer maakt?

Ja
77%
Nee
23%
(1930 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws