Buitenspel: Arbiters lachen om ludieke Insta-post: 'Liever in pak dan met rok'

Buitenspel: Arbiters lachen om ludieke Insta-post: 'Liever in pak dan met rok'

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Scheidsrechters dollen met elkaar op Instagram
De Nederlandse scheidsrechters kunnen wel tegen een geintje, zoveel wordt duidelijk nadat De Derde Helft deze post op Instagram plaatst, waarbij het scheidsrechterskorps op de hak wordt genomen. De arbiters liggen onder vuur nadat een aantal van hen dit weekend slecht heeft gefloten. 

'Gelukkig hadden de boys na dit zware weekend nog wel tijd voor een gezellig teamuitje', schrijft De Derde Helft onder een gephotoshopte foto, waarop te zien is hoe de scheidsrechters voor de ingang van Specsavers staan. 'Liever in pak dan met rok', aldus Bas Nijhuis lachend. 'Ik moet hoognodig een zonnebankje nemen', reageert Danny Makkelie. Ook Serdar Gözübüyük en Jeroen Manschot kunnen erom lachen.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gelukkig hadden de boys na dit zware weekend nog wel tijd voor een gezellig teamuitje. #dederdehelft #var #scheidsrechters #eredivisie #podcast #knvb #forher #psvado #grotwe #ajax #psv #feyenoord

Een bericht gedeeld door De Derde Helft (@dederdehelftpodcast) op

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s