'PSV meldt zich bij FC Barcelona voor Busquets (20) en concurreert met FC Utrecht'

'PSV meldt zich bij FC Barcelona voor Busquets (20) en concurreert met FC Utrecht'

13-08-2019 19:17 Laatste update: 19:52
89

FC Utrecht is niet de enige club uit Nederland die geïnteresseerd is in de diensten van Oriol Busquets, de twintigjarige middenvelder van FC Barcelona. PSV heeft zich 'in de afgelopen uren' ook gemeld voor het Catalaanse talent. 

Dat meldt Mundo Deportivo. De Spaanse krant weet niet hoe concreet de interesse van PSV op het moment is, maar is er wel van op de hoogte dat de Eindhovenaren belangstelling hebben voor Busquets, die hoogstwaarschijnlijk verhuurd gaat worden door Barcelona. 

Wedden

Meer odds

Naar verluidt hebben Utrecht en PSV concurrentie van meerdere clubs uit het buitenland. Uit Duitsland zijn Fortuna Düsseldorf en Borussia Mönchengladbach geïnteresseerd en ook is er interesse uit Frankrijk en Spanje.

Helemaal kansloos zou Utrecht niet zijn, omdat de club een samenwerkingsverband met Barcelona heeft. Busquets heeft daarnaast een positief beeld van de club uit de Domstad, zo klinkt het. Mundo Deportivo stelt dat een transfer naar Utrecht voor alle partijen 'de makkelijkste optie' is.

Juan Miranda
Utrecht zou ook nog steeds interesse hebben in linksback Juan Miranda. Voor de negentienjarige Spanjaard geldt hetzelfde als voor Busquets: Barcelona staat open voor een verhuur zodat hij ergens anders ervaring op kan doen.

Juventus wilde Miranda kopen, maar was niet van plan om het door Barcelona gevraagde bedrag neer te leggen. De Oude Dame heeft geen interesse meer. Er is nog wel belangstelling van Utrecht, Olympique Marseille, Schalke 04, Gladbach, RCD Mallorca, Granada en Real Betis.