PAOK baalt: 'Denk dat normaal geen enkele scheids zou fluiten'

PAOK baalt: 'Denk dat normaal geen enkele scheids zou fluiten'

Gepubliceerd: woensdag 14 augustus 2019 om 00:15wo 14-08-2019 om 00:15

Diego Biseswar is kritisch op de arbitrage na de 3-2 nederlaag van PAOK Saloniki tegen Ajax in de derde voorronde van de Champions League. De geboren Amsterdammer houdt 'een bedroevend gevoel' over aan de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena.

Biseswar scoorde twee keer, maar veroorzaakte ook een penalty vanwege hands. "Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken denk ik, het ging beide kanten op. We kunnen trots zijn, maar kijken een beetje treurig naar het resultaat. Cruciaal waren de penalty's en de beslissingen van de scheidsrechter", vertelt de aanvaller voor de camera van Ziggo Sport.

Veel PAOK-spelers wonden zich op over de beslissingen van de arbiter. "In de laatste minuut maakt de rechtsback hands. Iedereen zag dat. Het was niet helemaal dezelfde situatie zoals bij mij, maar hands is hands", vindt ook Biseswar. "Als we een vrije trap krijgen kunnen we misschien scoren, dus iedereen was een beetje pissed off."

Ook bij de 2-1 van Nicolas Tagliafico uit een hoekschop plaatst Biseswar vraagtekens. De Argentijn zou hands hebben gemaakt. "Dat was volgens mij ook een overtreding. En dan krijgen ze nog een penalty. Ik denk dat normaal geen enkele scheids zou fluiten."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws