Stam: 'Raar om mee te maken, wil het liefst in een lekkere entourage voetballen'

Stam: 'Raar om mee te maken, wil het liefst in een lekkere entourage voetballen'

Gepubliceerd: woensdag 14 augustus 2019 om 17:44wo 14-08-2019 om 17:44

Feyenoord speelt donderdagavond in een leeg stadion de return tegen Dinamo Tbilisi. Trainer Jaap Stam verwacht niet dat de Rotterdammers van hun stuk zullen worden gebracht door de aparte ambiance.

"Ik verwacht niet dat we verrast zullen worden. We zijn er klaar voor", tekent het Algemeen Dagblad op uit de mond van de trainer tijdens de persconferentie waarin wordt vooruitgeblikt op de Europa League-return. "Raar om mee te maken is het. Voor de thuisclub, maar ook voor een tegenstander. Je wil het liefst in een lekkere entourage voetballen."

Stam heeft zijn ploeg gevraagd niet gemakzuchtig te worden, ondanks de riante uitgangspositie van Feyenoord. "Direct na de 4-0 overwinning in de heenwedstrijd heb ik mijn spelers al op het hart gedrukt dat ze ook in de return scherp en gretig moeten zijn."

Door de vele afwezigen zijn met Denzel Hall, Crysencio Summerville en Marouan Azarkan ook drie jeugdspelers mee afgereisd naar Georgië. "Voor de training is het handig om een partijspel te kunnen spelen. Daarbij is het voor die jongens mooi om eens te ervaren hoe een Europese wedstrijd eraan toe gaat."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws