AZ in gespreid bedje door ADO: 'Bijzonder dat het zo'n AZ-look heeft gekregen'

AZ in gespreid bedje door ADO: 'Bijzonder dat het zo'n AZ-look heeft gekregen'

14-08-2019 19:48
119

Het stadion van ADO Den Haag is deze week ook de thuishaven van AZ. Na het deels instorten van het dak in Alkmaar, laat de Haagse club zich van zijn meest gastvrije kant zien. AZ-trainer Arne Slot is er blij mee.

Met logo's van eigen sponsoren, rugleuningen in AZ-kleuren en zelfs een Kees Kist Lounge ontbreekt het AZ aan niets in het Cars Jeans Stadion van ADO. Donderdag spelen de Alkmaars de return tegen FC Mariupol in de derde voorronde van de Europa League.

Wedden

Meer odds

"We hebben bewust op tijd verzameld, om rond te kunnen kijken en te wennen aan de nieuwe omstandigheden", reageert Slot, geciteerd door de NOS. AZ trainde woensdag al op het veld van ADO. "Wat we direct merken, is de grote gastvrijheid van ADO en de enorme werkzaamheden die de mensen uit onze eigen organisatie al hebben uitgevoerd."

"Er is veel moeite gedaan om ons een thuisgevoel te geven. Bijzonder dat dit stadion zo'n AZ-look heeft gekregen", aldus de trainer, die rekent op de steun van zo'n negenduizend fans in Den Haag. De eerste ontmoeting tussen AZ en Mariupol eindigde in een doelpuntloos gelijkspel.