Telegraaf: Schreuder biedt Ajax helpende hand en wil Dolberg tijdelijk overnemen

Telegraaf: Schreuder biedt Ajax helpende hand en wil Dolberg tijdelijk overnemen

Gepubliceerd: vrijdag 16 augustus 2019 om 07:02vr 16-08-2019 om 07:02

Laatste update: vrijdag 16 augustus 2019 om 08:00vr 16-08-2019 om 08:00

Alfred Schreuder hoopt Ajax te verlossen van Kasper Dolberg. Dat weet De Telegraaf. De voormalig assistent van Ajax-trainer Erik ten Hag, die nu aan het roer staat bij Hoffenheim, wil de Deense spits graag voor één seizoen huren.

De ochtendkrant schrijft dat Ajax wel oren heeft naar een eventuele verhuur van Dolberg. Men hoopt dat de 21-jarige spits buiten Amsterdam zijn oude niveau weer haalt, zodat hij met zelfvertrouwen terug zou kunnen keren in de Johan Cruijff Arena. De landskampioen denkt daarnaast dat Hoffenheim daar een geschikte club voor is, gezien de aanwezigheid van Schreuder.

Verder valt te lezen dat Ajax diverse clubs 'nee' heeft verkocht als het om een definitieve overname van Dolberg gaat. Geen enkel bod was hoog genoeg voor Ajax, dat een bepaalde vraagprijs voor de Deen hanteert. Hoe hoog die vraagprijs is, weet De Telegraaf niet.

De pas 21-jarige Dolberg heeft na het succesvolle seizoen 2016/2017 zijn oude niveau nooit meer weten aan te tikken. Hij kreeg in de voorbereiding op het huidige seizoen nog wel de kans van Ten Hag, maar tijdens het duel tegen PAOK van afgelopen dinsdag (3-2) zat de Deen op de tribune.

Poll

Zou Hoffenheim een goede club zijn voor Dolberg?

(8657 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws