Van Bommel complimenteert PSV-fans: Niet om te slijmen, is gewoon zo

Van Bommel complimenteert PSV-fans: "Niet om te slijmen, is gewoon zo"

Gepubliceerd: vrijdag 16 augustus 2019 om 07:24vr 16-08-2019 om 07:24

PSV-trainer Mark van Bommel erkende dat zijn ploeg niet best voor de dag kwam tijdens het Europa League-duel met FK Haugesund. De Eindhovenaren sleepten met hangen en wurgen een 0-0 gelijkspel over de streep en hebben daardoor de laatste Europa League-voorronde bereikt.

Tevreden kon Van Bommel echter onmogelijk zijn na de moeizame vertoning in eigen huis. "Er komen 25 duizend man. Ik moet het publiek een compliment geven: niet om te slijmen, is gewoon zo", liet hij na afloop weten in gesprek met Veronica. "Als je in de derde voorronde tegen Haugesund speelt, moet je gewoon blij zijn dat die 25 duizend man er zijn. En die wil je ook wat laten zien."

PSV kreeg meerdere kansen om te scoren, maar kwam niet van de hatelijke nul af, zag de trainer. "Die jonge jongens lopen elkaar een beetje over de kop, omdat ze zo ontzettend graag willen. Ik denk dat als we vanavond (donderdag, red.) één goal hadden gemaakt, we er vervolgens drie, of vier maken, misschien wel vijf. Zo dicht ligt het bij elkaar", wordt hij geciteerd door de NOS.

De Eindhovenaren reizen zondagavond af naar Heracles Almelo en mogen daarna proberen om een tweeluik met Apollon Limassol naar zich toe te trekken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws