Eerste negentig minuten voor Feyenoord: 'Zat er in de slotfase wel doorheen'

Eerste negentig minuten voor Feyenoord: 'Zat er in de slotfase wel doorheen'

Gepubliceerd: vrijdag 16 augustus 2019 om 13:30vr 16-08-2019 om 13:30

Luciano Narsingh maakte tegen Dinamo Tbilisi voor het eerst sinds zijn komst naar Feyenoord negentig minuten. De buitenspeler hoopt ook komende zondag tegen FC Utrecht weer in actie te komen.

"Natuurlijk kan het allemaal nog iets beter en scherper. Maar voor mij was het heerlijk om eindelijk weer eens negentig minuten te kunnen spelen. Ik voel me met de dag fitter worden. Dat is een prettig gevoel", aldus Narsingh in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Al moet ik toegeven dat ik er in de slotfase wel doorheen zat. Is ook logisch, denk ik, als je zo lang geen hele wedstrijden hebt gespeeld."

Feyenoord plaatste zich ten koste van de Georgiërs voor de play-offs van de Europa League. Zondag wacht FC Utrecht, dat nog zonder puntenverlies is in de competitie. "Aan ons de taak alles te geven tegen FC Utrecht en van eigen kracht uit te gaan. Dan moet het goed komen", denkt Narsingh. Hij hoopt in ieder geval weer minuten te gaan maken. "Het hangt er nog een beetje vanaf hoe mijn lichaam gaat reageren op de wedstrijd tegen Dinamo Tbilisi. Maar zoals ik me nu voel, zeg ik: Ja, ik ben klaar om te vlammen tegen FC Utrecht."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws