Van der Heijden stuurt weer aan op vertrek bij Feyenoord: 'Hij is er daar één van'

Van der Heijden stuurt weer aan op vertrek bij Feyenoord: 'Hij is er daar één van'

Gepubliceerd: vrijdag 16 augustus 2019 om 11:03vr 16-08-2019 om 11:03

Jan-Arie van der Heijden zal naar alle waarschijnlijkheid voor het einde van de transferperiode nog vertrekken bij Feyenoord. De verdediger wil nu echt weg uit Rotterdam en heeft een transferverzoek ingediend bij interim-technisch directeur Sjaak Troost.

De laatste twee weken van de transferperiode kunnen voor Troost nog wel eens druk worden, denkt clubwatcher Martijn Krabbendam. "Een aantal spelers kan wel een verzoek indienen voor een transfer", zegt hij tegen Voetbal International. "Van der Heijden is er daar één van, dat was een aantal weken geleden al zo. Toen moest hij nog blijven, maar nu niet meer. Van der Heijden heeft een nieuw managementkantoor dat hem onder moet gaan brengen bij een nieuwe club."

De verdediger maakte in het uitduel tegen Dinamo Tbilisi echter een niet al te beste beurt en stond met een grove fout aan de basis van de 0-1 van de Georgiërs. "Clubs laten het niet afhangen van die fout", stelt Krabbendam. "Die bekijken meer beelden en laten zich informeren. Ik verwacht nog wel dat hij weg zal gaan voor het einde van de transferwindow."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws