Van Persie opent deuren Arsenal en Man United voor Feyenoord: Dus dat doe ik

Van Persie opent deuren Arsenal en Man United voor Feyenoord: "Dus dat doe ik"

Gepubliceerd: zaterdag 17 augustus 2019 om 07:50za 17-08-2019 om 07:50

Feyenoord-directeur Sjaak Troost maakt gretig gebruik van de hulp die Dirk Kuyt en Robin van Persie hem hebben aangeboden. Kuyt speelde een belangrijke rol in de transfer van George Johnston van Liverpool naar Feyenoord en Van Persie kan mogelijk een goed woordje doen bij zijn oude clubs Arsenal en Manchester United.

Troost zit samen met Kuyt in het technisch hart van Feyenoord. De twee kennen elkaar al lang. "Ik ken Dirk al heel lang. Wij delen dezelfde visie", vertelt Troost aan Feyenoord TV. "Dirk heeft kennis van de jeugd. Hij is al twee jaar heel betrokken bij de jeugdopleiding. Doorontwikkeling is een heel belangrijke schakel richting de technische staf van Jaap (Stam, red.)."

Kuyt belde naar Liverpool, dat bereid was Johnston naar Feyenoord te laten gaan. Kuyt wordt nog altijd op handen gedragen door The Reds. "Ik heb hem ook gevraagd om mij in deze turbulente periode te helpen. Dat Dirk belt naar Liverpool maakt het leven een stuk makkelijker, want alle deuren gaan open", zegt Troost.

Ook Van Persie heeft aangeboden om Troost te helpen. "Afgelopen week heb ik een kop koffie gedronken met Robin. Hij zei ook: Sjaak, als ik je kan helpen. Of het nou met Arsenal is of Manchester United.. Noem maar, ik help je graag. Ik zou heel dom zijn als ik geen gebruik maak van deze twee grote Feyenoord-iconen, dus dat doe ik."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws