Slutsky: 'Serero onderhandelt momenteel, daarom liet ik hem op de bank beginnen'

Slutsky: 'Serero onderhandelt momenteel, daarom liet ik hem op de bank beginnen'

Gepubliceerd: zaterdag 17 augustus 2019 om 11:21za 17-08-2019 om 11:21

Thulani Serero staat voor een transfer naar Al Jazira en daarom zat de Zuid-Afrikaanse middenvelder vrijdagavond op de bank tijdens het duel tussen Vitesse en PEC Zwolle. Serero zegt zelf met zijn hoofd al bij een overstap te zitten.

Volgens De Telegraaf overleggen Vitesse en Al Jazira nog over een bankgarantie, maar de verwachting is dat Serero binnen afzienbare tijd de overstap maakt naar de Verenigde Arabische Emiraten. "De transfer speelt toch door mijn hoofd", zegt de middenvelder na de wedstrijd tegen PEC (3-0 winst Vitesse).

"Het was een goede beslissing om op de bank te beginnen", vindt Serero, die voor rust alsnog moest invallen omdat Matus Bero geblesseerd uitviel. "De ploeg had me nodig en dan moet je er staan. Maar ik hoop wel dat er snel duidelijkheid is over mijn toekomst."

Vitesse-trainer Leonid Slutsky merkte al dat Serero met zijn hoofd ergens anders zat en besloot daarop om de Zuid-Afrikaan niet op te stellen. "Hij zit in een onderhandelingsproces en daarom hadden we besloten hem op de bank te laten beginnen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws