Breaking news

Spartak Moskou bevestigt: 'Onderhandelingen met Ajax over Promes zijn gaande'

ED: Ajax drukte Bergwijn-interesse niet door en had geen formeel contact met PSV

ED: Ajax drukte Bergwijn-interesse niet door en had geen formeel contact met PSV

Gepubliceerd: zondag 18 augustus 2019 om 07:32zo 18-08-2019 om 07:32

Ajax liet vorig seizoen zijn oog vallen op Steven Bergwijn, maar heeft volgens het Eindhovens Dagblad geen formeel bod neergelegd in Eindhoven. De Amsterdammers hadden alleen contact met de zaakwaarnemer van Bergwijn, die deze week zijn PSV-contract met één seizoen verlengde.

De geruchten rondom de vijfvoudig Oranje-international kwamen vlak voor het einde van het vorige seizoen op gang. Ajax sprak openlijk uit dat het zich wilde versterken met Bergwijn, maar PSV reageerde direct door middel van een fel statement, waarin het liet weten dat het de aanvaller niet aan Ajax wilde verkopen. Uiteindelijk is er ook geen formeel contact geweest tussen de sportieve leiding van de Eindhovenaren en de Amsterdammers, schrijft het ED.

Bergwijn werd ook nadrukkelijk gelinkt aan Sevilla en Bayern München, maar besloot uiteindelijk om bij te tekenen in het Philips Stadion. De buitenspeler liet na het zetten van zijn handtekening weten dat de juiste optie niet voorbijkwam en dat hij nog niet is uitgeleerd in Eindhoven.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws