Sun: Real Madrid doet 'take it or leave it'-bod op Eriksen, goed nieuws voor Ajax

Sun: Real Madrid doet 'take it or leave it'-bod op Eriksen, goed nieuws voor Ajax

Gepubliceerd: zondag 18 augustus 2019 om 08:40zo 18-08-2019 om 08:40

Laatste update: zondag 18 augustus 2019 om 09:20zo 18-08-2019 om 09:20

Real Madrid wil deze zomer nog een poging wagen voor Christian Eriksen, claimt The Sun. Volgens de Britse boulevardkrant kan Tottenham Hotspur vlak voor het sluiten van de internationale transfermarkt nog een 'take it or leave it'-aanbieding van circa 65 miljoen euro verwachten.

De Koninklijke haalde deze zomer al voor ruim driehonderd miljoen euro aan nieuwe spelers binnen, maar is nog op zoek naar een middenvelder. De namen van Paul Pogba en Donny van de Beek zongen nadrukkelijk rond, maar een transfer van Eriksen lijkt momenteel het meest realistisch. De 27-jarige Deen is na dit seizoen transfervrij en Tottenham Hotspur kan alleen deze zomer nog serieus geld verdienen aan Eriksen, die in 2013 voor 13,5 miljoen euro overkwam van Ajax.

Volgens The Sun is Real Madrid van plan om tot de laatste dagen van augustus en de eerste dagen van september te wachten – de internationale transferdeadline staat gepland voor maandag 2 september – om de druk op Tottenham maximaal op te voeren. Wanneer Real Madrid daadwerkelijk voor Eriksen gaat, zou dat goed nieuws zijn voor Ajax. De kans dat Van de Beek ook na 2 september nog in Amsterdam speelt, is in dat geval een stuk groter.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zou Eriksen een aanwinst voor Real Madrid zijn?

(9596 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws