Sparta troeft clubs uit binnen- en buitenland af en verlengt contract smaakmaker

Sparta troeft clubs uit binnen- en buitenland af en verlengt contract smaakmaker

18-08-2019 10:12 Laatste update: 10:15
29

Sparta Rotterdam heeft een belangrijke slag geslagen: Abdou Harroui verlengt zijn contract op Het Kasteel. De talentvolle middenvelder staat in de belangstelling van verschillende clubs, maar heeft gekozen voor een langer verblijf in Rotterdam.

De 21-jarige Harroui heeft een contract getekend dat hem op papier tot 2022 speler van Sparta maakt. Afgelopen seizoen brak de spelverdeler door bij Sparta en had hij een aandeel in de promotie naar de Eredivisie. Met een goal en twee assists is hij eveneens uitstekend begonnen aan het Eredivisie-seizoen van Sparta. Harroui stond in de belangstelling van meerdere clubs uit het binnen- en buitenland, maar geeft de voorkeur aan een langer verblijf bij Sparta.

"Vorig seizoen kende hij zijn echte doorbraak en ook in de Eredivisie is hij als basisspeler belangrijk bij onze goede competitiestart", zegt een lyrische technisch manager Henk van Stee op de clubwebsite. "Wat ons betreft zijn we nog lang niet klaar met elkaar en kan Abdou bij ons nog belangrijke stappen zetten in zijn ontwikkeling."