Waterreus over kritiek De Mos op Van Bommel: 'Maandag niet op De Herdgang komen'

Waterreus over kritiek De Mos op Van Bommel: 'Maandag niet op De Herdgang komen'

Gepubliceerd: zondag 18 augustus 2019 om 21:11zo 18-08-2019 om 21:11

Laatste update: zondag 18 augustus 2019 om 22:06zo 18-08-2019 om 22:06

Aad de Mos kan zijn rondje koffie op sportpark De Herdgang komende maandag beter even overslaan. Dat zegt Ronald Waterreus naar aanleiding van kritiek van De Mos op PSV-trainer Mark van Bommel, die niet altijd even goed zou communiceren.

Volgens De Mos laat de communicatie van Van Bommel zo nu en dan te wensen over. "Het contact met de trainer is een beetje moeilijk. Ik kan heel goed met hem door één deur, want hij onderbouwt het goed. Je kunt met hem stoeien", vertelt De Mos bij Rondo van Ziggo Sport.

"De spelers vinden communiceren met hem moeilijk. Hij doet dat niet heel veel. Sainsbury speelde tegen FC Twente en een dag later moest hij met het tweede elftal trainen. Die jongen voelt dat als onprettig. Hij deed het die wedstrijd goed."

Waterreus, die ook regelmatig rondloopt bij PSV, vangt juist andere geluiden op. "Ik denk dat de club van mening is dat Van Bommel een heel goede trainer is. Binnen de club hoor ik weinig mensen over de trainer Van Bommel. Ik hoor wel dingen over wat eromheen hangt als hij een paar wedstrijden achter elkaar verliest of wanneer het minder gaat. Ik heb zes jaar met Van Bommel gespeeld en heb het altijd heel goed met hem kunnen vinden."

"Aad kan maandag beter even niet op de koffie komen op De Herdgang, want dat vindt hij niet fijn", vertelt Waterreus. "Je weet precies hoe hij is als een journalist dat doet. Dan wordt hij narrig en gaat hij knorren en grommen. Je bent wel het uithangbord van een heel grote club. Dat hoort helaas ook bij je vak,  het is niet anders."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws