Bergwijn: PSV heeft het bod niet geaccepteerd. Daar heb ik respect voor

Bergwijn: "PSV heeft het bod niet geaccepteerd. Daar heb ik respect voor"

Gepubliceerd: zondag 18 augustus 2019 om 22:33zo 18-08-2019 om 22:33

Steven Bergwijn heeft nooit met Ajax gesproken, bevestigt de PSV'er nu ook zelf. Bergwijn geeft daarnaast toe dat Sevilla concreet voor hem in de markt was, maar dat PSV het Spaanse bod geweigerd heeft.

"Ik heb altijd gezegd dat ik hier niet met ruzie wegga en niets ga forceren. PSV heeft het bod niet geaccepteerd. Daar heb ik respect voor. Dan moeten ze gewoon meer betalen. Zo niet, dan blijf ik gewoon nog een jaar hier", vertelt Bergwijn aan de NOS.

Met 'ze' bedoelt Bergwijn Sevilla. "Dat is een mooie club en het is een mooie competitie, maar uiteindelijk heb ik hier bijgetekend. Daar ben ik ook blij mee." Ook Ajax werd nadrukkelijk aan Bergwijn gelinkt. Hoe dat zat?  "Dat moet je aan de andere kant vragen. Ik heb met niemand van Ajax gesproken. Ajax minder serieus dan Sevilla? Haha, ja."

Voor de camera van FOX Sports lijkt Bergwijn, die deze week tot 2023 bijtekende, een vertrek toch niet helemaal uit te sluiten. "Ik weet het niet. We gaan het zien. Ik focus me nu op PSV en heb net m'n contract verlengd. Ik zie het wel."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws