Doan bevestigt gesprekken met PSV: Ik hoop dat de clubs eruit komen

Doan bevestigt gesprekken met PSV: "Ik hoop dat de clubs eruit komen"

Gepubliceerd: maandag 19 augustus 2019 om 06:50ma 19-08-2019 om 06:50

Laatste update: maandag 19 augustus 2019 om 06:59ma 19-08-2019 om 06:59

Ritsu Doan bevestigt dat PSV concrete interesse in hem heeft. De Japanse smaakmaker van FC Groningen heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar de Eindhovenaren, zo vertelt hij aan De Telegraaf.

"Ik wil graag een stap omhoog maken en dat is PSV zeker. PSV volgt mij al lange tijd. De eerste contacten zijn van zes jaar geleden. Ik hoop dat de clubs eruit komen", laat de 21-jarige Doan weten. Volgens de aanvallende middenvelder wordt er gesproken tussen de clubs en heeft hij zelf ook contact met de Nederlandse topclub.

Doan stond zondag nog gewoon op het wedstrijdformulier voor het duel met AZ, maar hij haakte tijdens de warming-up af vanwege hoofdpijn. Dat had niets van doen met de transferperikelen, benadrukt hij. "Ik had zaterdag al hoofdpijn en tijdens de warming-up werd het erger."

De verwachting is dat PSV maandag of dinsdag een klap op de transfer van Hirving Lozano naar Napoli geeft. De club kan daarna meteen doorschakelen naar Doan. Het Eindhovens Dagblad meldde zaterdag dat de Japans international zo'n acht miljoen euro moet kosten.

Poll

Is Doan een versterking voor PSV?

(12690 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws