FC Utrecht en NAC Breda bevestigen huurdeal: Vorig jaar ook al interesse

FC Utrecht en NAC Breda bevestigen huurdeal: "Vorig jaar ook al interesse"

Gepubliceerd: maandag 19 augustus 2019 om 10:07ma 19-08-2019 om 10:07

Othman Boussaid gaat aan de slag in de Keuken Kampioen Divisie. FC Utrecht verhuurt de aanvaller per direct aan NAC Breda. Beide clubs bevestigen de overstap van Boussaid maandagochtend via de officiële kanalen. 

"Ik ben uiteraard blij met mijn overstap naar NAC. Vorig jaar was er ook al interesse vanuit Breda, maar toen heb ik voor Utrecht gekozen. Het is mooi dat ik uiteindelijk toch bij deze club terecht kom, waar ik vorig seizoen al een beetje kennis mee heb gemaakt en daardoor weet hoe de beleving hier is", vertelt de negentienjarige Boussaid op de website van NAC

"Ik kijk er naar uit om samen met mijn nieuwe teamgenoten onze doelen te gaan behalen en zoveel mogelijk bij te dragen aan hopelijk een mooi seizoen."

Boussaid is volgens technisch manager Tom van den Abbeele 'een jonge talentvolle speler die op meerdere plaatsen inzetbaar is'. "Zowel op de linkerflank als op tien kan hij uit de voeten. Hij is daarnaast tweebenig en heeft een goede individuele actie in huis. We halen hem bij de groep zodat we ook in aanvallend opzicht voldoende gestoffeerd te zijn en de trainer voldoende mogelijkheden heeft."

FC Utrecht nam Boussaid een jaar geleden over van Lierse SK. Tijdens zijn eerste Eredivisie-seizoen kwam de tiener tot zeventien Eredivisie-optredens. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws