Neefje van Huntelaar duikt na vijf Keuken Kampioen Divisie-minuten op bij amateurs

Neefje van Huntelaar duikt na vijf Keuken Kampioen Divisie-minuten op bij amateurs

Gepubliceerd: dinsdag 20 augustus 2019 om 14:57di 20-08-2019 om 14:57

Het profavontuur van Koen Huntelaar, het neefje van Klaas-Jan, blijft voorlopig beperkt tot vijf minuten in de Keuken Kampioen Divisie. De 21-jarige middenvelder heeft zich verbonden aan hoofdklasser VV Duno uit het Gelderse Doorwerth.

De amateurclub heeft het nieuws bekendgemaakt via zijn Twitter-account. Huntelaar vertrok afgelopen zomer transfervrij bij De Graafschap en was al enige tijd op proef bij DUNO. In Doorwerth komt hij meerdere ex-profs tegen. Ook Bart van Brakel, Patrick ter Mate, Jochem Jansen en Joey Godee zijn actief bij de hoofdklasser, die op zaterdag 31 augustus aan de competitie begint: Achilles '29 is dan de tegenstander.

Huntelaar maakte op 22 augustus 2016 zijn debuut in het betaald voetbal: tijdens de uitwedstrijd tegen SC Cambuur mocht hij vijf minuten voor tijd invallen voor Aleksandar Jankovic. Sindsdien zat hij nog achttien keer op de bank in de Keuken Kampioen Divisie en de Eredivisie, maar een volgende invalbeurt zou er niet meer komen. Zijn meeste minuten maakte Huntelaar namens Jong De Graafschap in de Derde Divisie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws