Ten Hag: Natuurlijk doet dat wat met mij, maar ook met de spelers. Dat merk je

Ten Hag: "Natuurlijk doet dat wat met mij, maar ook met de spelers. Dat merk je"

Gepubliceerd: dinsdag 20 augustus 2019 om 20:52di 20-08-2019 om 20:52

Erik ten Hag en de spelers van Ajax maken zich op voor de Champions League-wedstrijd tegen APOEL Nicosia. Ten Hag denkt dat zijn spelers extra gemotiveerd worden van de Champions League-hymne, die vlak voor de wedstrijd klinkt.

"Natuurlijk doet dat wat met mij, maar ook met de spelers. Dat merk je", vertelt Ten Hag aan Veronica. "Ze zijn hongerig en ze zijn ook niet voor niets eerder teruggekomen van vakantie. Ze wisten dat ze fit moesten zijn voor deze wedstrijden."

APOEL werd veel vergeleken met PAOK Saloniki, maar Ten Hag gaat daar niet in mee. "Je kunt geen ploegen met elkaar vergelijken. Dat moet en ga ik ook niet doen. Dit is weer een andere opgave. We zullen het gaan zien. Ze zijn ervaren en ambitieus. Ze zitten regelmatig in de Champions League. Dat zegt veel. Wij moeten van eigen kracht uitgaan."

Ten Hag denkt dat zijn spelers profijt hebben van de succesvolle Champions League-campagne van vorig seizoen. "Dat speelt een rol. Ze weten waar het om gaat, maar je moet het wel steeds laten zien."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie gaat er winnen?

APOEL
13%
Ajax
52%
Gelijkspel
34%
(634 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws