Ajax stelt teleur in Nicosia: We zijn halverwege, er is niets aan de hand

Ajax stelt teleur in Nicosia: "We zijn halverwege, er is niets aan de hand"

21-08-2019 00:18
124

Daley Blind maakt zich niet druk na het 0-0 gelijkspel van Ajax tegen APOEL Nicosia. Het ontbrak Ajax niet aan scherpte, zegt de middenvelder, die vond dat zijn ploeg desondanks niet goed speelde.

"In zo'n wedstrijd is iedereen zo scherp en gefocust. Daar kan het niet aan liggen. Het kan dat hij net verkeerd valt. In de afgelopen weken knalde Klaas ze allemaal binnen, maar vandaag net niet. Dat is zuur. We moeten niet in paniek raken. We zijn halverwege, er is niets aan de hand", vertelt Blind aan de NOS.

Ajax had de bal tegen APOEL, dat geen moment aan aanvallen dacht en alleen maar counterde. "Ze waren redelijk de bus aan het parkeren. Zelfs met tien man lieten ze ons aan de bal. Wat we ook deden, ze bleven voor hun eigen zestien hangen. Ze bleven allemaal in positie. We hadden moeite om de mensen tussen de linies vrij te spelen. Soms neem je wat risico. Het moet beter."

"Er is nog niets aan de hand. We moeten gewoon zorgen dat we winnen. Dat we thuis spelen is in ons voordeel. We hebben nu alleen een mindere wedstrijd gespeeld."

No Poll