RKC klopt aan bij Brands: 'Die spelers kan Ajax niet eens betalen'

RKC klopt aan bij Brands: 'Die spelers kan Ajax niet eens betalen'

Gepubliceerd: woensdag 21 augustus 2019 om 07:17wo 21-08-2019 om 07:17

Laatste update: woensdag 21 augustus 2019 om 07:20wo 21-08-2019 om 07:20

RKC hoopt zich in de laatste weken van de transferwindow nog te versterken met spelers die 'scorend vermogen' hebben. De Waalwijkers klopten onder meer aan bij Everton, waar technisch directeur Marcel Brands zich bereidwillig toonde om mee te denken.

"Een speler die een volwaardig contract heeft bij Everton kan Ajax niet eens betalen. Dus zoek je in de beloften. Daar lopen een hoop talentvolle jongens rond. Maar of dat nou directe versterkingen zijn?", aldus algemeen directeur Frank van Mosselveld in gesprek met Brabants Dagblad.

"Er is een enorm aanbod van spelers. Als ik er vier wil hebben, dan staan ze er straks nog", aldus Van Mosselveld. "Maar we gaan niets halen om maar iets te halen. Er hebben hier in het verleden te veel spelers rondgelopen die niets toevoegden, maar wel een hoop geld kostten."

De Waalwijkers hebben ook vriendschappelijke banden met Valencia, maar dat biedt geen soelaas. "Alles wat voor ons interessant is, is tien miljoen euro of meer waard. Daar hoef je als RKC niet lang over na te denken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws