Heerenveen moet met iets heel goeds komen om mij hier weg te krijgen

"Heerenveen moet met iets heel goeds komen om mij hier weg te krijgen"

Gepubliceerd: woensdag 21 augustus 2019 om 08:45wo 21-08-2019 om 08:45

Een transfer is niet volledig uitgesloten, maar sc Heerenveen zal 'met iets heel goeds moeten komen' om Thomas Buitink te kunnen overtuigen van een transfer naar Friesland. De jonge Vitesse-spits vertelt dat in gesprek met Neal Petersen van FC Afkicken. 

Het gerucht dat Heerenveen een oogje heeft op Buitink, gaat al de hele zomer. Voetbal International meldde maandag dat Vitesse en Buitink inmiddels zelf een streep hebben gezet door een mogelijke transfer. Nu gaat de tiener wat dieper op de belangstelling in.

"Er is al heel lang interesse van Heerenveen, ook omdat de oud-hoofdleiding Gerry Hamstra daar zit, die ken ik ook heel goed" vertelt hij. "In de jeugd heb ik veel met hem gepraat over wat ik beter moet doen, wat hij in me ziet. Dat is dus wel één en één is twee, maar ik voel me hier erg goed bij Vitesse."

Buitink 'ziet geen reden om Vitesse te verlaten', benadrukt de aanvaller, ook al is hij dit seizoen (nog) geen basisspeler. "Heerenveen moet met iets heel goeds komen om mij hier weg te krijgen. Maar ik zit hier écht heel goed, dus ik zie geen reden om weg te gaan."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws