'Wat is Marin slecht. Hij neemt geen bal fatsoenlijk aan en begrijpt het niet'

'Wat is Marin slecht. Hij neemt geen bal fatsoenlijk aan en begrijpt het niet'

Gepubliceerd: woensdag 21 augustus 2019 om 13:48wo 21-08-2019 om 13:48

Ajax-aankoop Razvan Marin kan er helemaal niets van. Dat vindt Henk Spaan. Dinsdagavond zag de columnist van Het Parool Marin wederom stuntelen, ditmaal tegen APOEL (0-0).

Spaan was de voorbije weken vaker kritisch op Marin. Ajax betaalde deze zomer ruim twaalf miljoen euro voor de Roemeen. 'Je moet als columnist natuurlijk oppassen niet de schoolpleinbully te worden die elke dag opnieuw dezelfde jongen als slachtoffer kiest, maar wat is Marin slecht. Hij neemt geen bal fatsoenlijk aan, begrijpt niets van de tactiek - ik ook niet trouwens - en als hij in de buurt van zijn eigen doel komt, verkeert iedereen in levensgevaar', schrijft hij woensdag, the day after het uitduel met APOEL. 

'In de 57ste minuut kopte hij de bal achteruit om hem vervolgens bijna langs Onana te tikken. Niet dat Mazraoui op zijn plek - eindelijk zag Ten Hag wat wij allemaal een half uur eerder hadden gezien en haalde Marin eraf - het beter deed. Dus je kunt je afvragen wat de instructies eigenlijk zijn voor de ongelukkige die bij Ajax rechtshalf moet spelen.'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kan Marin nu al een miskoop worden genoemd?

(5855 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws