'PSG-trainer Tuchel zegt vertrouwen op en kijkt naar Real Madrid en AC Milan'

'PSG-trainer Tuchel zegt vertrouwen op en kijkt naar Real Madrid en AC Milan'

Gepubliceerd: woensdag 21 augustus 2019 om 19:52wo 21-08-2019 om 19:52

Paris Saint-Germain hoopt zich in de laatste anderhalve week van de transferperiode te versterken met een nieuwe doelman. Keylor Navas (Real Madrid) staat bovenaan het Franse lijstje.

Dat melden diverse media in Frankrijk en Spanje, waaronder RCM en AS. PSG-trainer Thomas Tuchel zou na het smadelijke competitieverlies tegen Stade Rennes (2-1) zijn vertrouwen in Alphonse Aréola hebben opgezegd. De clubleiding is daardoor op zoek naar een nieuwe eerste doelman.

PSG gaat naar verluidt eerst voor Navas. De Costaricaanse goalie is bij Real Madrid de understudy van Thibaut Courtois en zou openstaan voor een move naar Parijs. Real wil Navas echter niet kwijt. De Spanjaarden hebben Andriy Lunin verhuurd aan Real Valladolid en willen zichzelf niet opzadelen met een acuut keepersprobleem.

Als Navas definitief niet haalbaar, schakelt PSG waarschijnlijk door naar Gianluigi Donnarumma. De twintigjarige doelman van AC Milan moet 55 miljoen euro kosten. Dat is een stuk meer dan het prijskaartje van de twaalf jaar oudere Navas.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws