AD: Feyenoord en San Lorenzo hebben elkaar bijna gevonden, '7 miljoen' voor Senesi

AD: Feyenoord en San Lorenzo hebben elkaar bijna gevonden, '7 miljoen' voor Senesi

22-08-2019 06:43 Laatste update: 09:29
251

De kans is groot dat Feyenoord er een Argentijnse aanwinst bij krijgt, meldt het Algemeen Dagblad donderdagochtend. Volgens de ochtendkrant is een akkoord tussen Feyenoord en San Lorenzo over de 22-jarige verdediger Marcos Senesi (links op de foto) nabij.

De jeugdinternational van Argentinië staat nog tot de zomer van 2020 onder contract bij zijn huidige club en moet volgens het AD circa zeven miljoen euro kosten. De vraag van San Lorenzo en het aanbod van Feyenoord komen naar verluidt steeds dichter bij elkaar in de buurt. De Rotterdammers verkochten Jeremiah St. Juste onlangs voor negen miljoen euro aan FSV Mainz 05 en hebben dus budget om de transfermarkt op te gaan.

Feyenoord haalde deze zomer met George Johnston, Rick Karsdorp en Edgar Ié al drie nieuwe verdedigers naar De Kuip, terwijl ook Leroy Fer in het hart van de verdediging kan spelen. De club werd de laatste tijd al aan twee andere Argentijnen gelinkt: Adolfo Gaich en Álvaro Barreal. Hun komst lijkt echter minder waarschijnlijk.

De stadionclub komt donderdagavond om 19.30 uur in actie. Het Israëlische Hapoel Beer Sheva is dan de tegenstander in de Europa League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie