'De Graafschap moet niet alleen vrezen voor exit El Jebli: ook backs op de radar'

'De Graafschap moet niet alleen vrezen voor exit El Jebli: ook backs op de radar'

Gepubliceerd: donderdag 22 augustus 2019 om 07:33do 22-08-2019 om 07:33

De Graafschap is al twee wedstrijden onderweg in de Keuken Kampioen Divisie, maar moet nog vrezen voor een kleine uittocht. Het vertrek van Youssef El Jebli hing al langere tijd in de lucht, maar volgens de Gelderlander kunnen ook Leeroy Owusu en Jordy Tutuarima De Vijverberg nog verlaten.

De rechts- en linksback liggen allebei nog tot het einde van het seizoen vast, maar De Graafschap lijkt een vertrek van het duo niet uit te sluiten. Tweede Bundesliga-club Sankt Pauli heeft belangstelling voor Owusu, meldt de Gelderlander. De bij Ajax opgeleide rechtspoot stond dit seizoen tegen zowel SC Cambuur als MVV in de basis. Tutuarima wisselde op links stuivertje met nieuweling Roland Baas.

El Jebli mocht de training van woensdag overslaan, omdat hij in onderhandeling is met een nieuwe club. Het Roemeense CFR Cluj werd onlangs nadrukkelijk in verband gebracht met de spelmaker, maar diens zaakwaarnemer John Veldman gaat tegenover de Gelderlander niet dieper in op de sportieve toekomst van zijn cliënt.

De Superboeren nemen het vrijdagavond in eigen huis op tegen FC Volendam. Of Owusu, Tutuarima en El Jebli dan van de partij zijn, moet nog blijken.

Poll

Promoveert De Graafschap direct weer naar de Eredivisie?

(4796 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws