De Graafschap lijkt smaakmaker El Jebli kwijt te raken: Het kan nu snel gaan

De Graafschap lijkt smaakmaker El Jebli kwijt te raken: "Het kan nu snel gaan"

Gepubliceerd: woensdag 21 augustus 2019 om 10:09wo 21-08-2019 om 10:09

Laatste update: woensdag 21 augustus 2019 om 11:35wo 21-08-2019 om 11:35

Youssef El Jebli heeft van De Graafschap toestemming gekregen om in gesprek te gaan met een andere club. De middenvelder ontbreekt daarom woensdag op de training van de Superboeren, meldt de club via de officiële kanalen.

El Jebli was vorig seizoen de smaakmaker bij De Graafschap, maar kon niet voorkomen dat de Doetinchemmers degradeerden naar de Keuken Kampioen Divisie. "Er is bij diverse clubs in binnen- en buitenland concrete interesse voor Youssef. Het kan nu snel gaan, het zou zo maar kunnen dat hij vrijdag niet bij de wedstrijdselectie zit", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede op de website van De Graafschap.

Het is vooralsnog niet bekend met welke club El Jebli in gesprek gaat. Eerder deze maand werd wel bekend dat de middenvelder in belangstelling staat van het Roemeense CFR Cluj, maar die interesse werd niet concreet.

"Wij hebben er alles aan gedaan om Youssef te behouden voor De Graafschap, er lag een sterk verbeterde en meerjarige aanbieding voor hem klaar. Voor een club als De Graafschap was dit echt het maximale. Een eventueel vertrek betreuren wij, maar dit zijn de wetten in de voetballerij. Er rest ons nu niets anders dan af te wachten hoe de situatie zich gaat ontwikkelen", vervolgt Hofstede.

El Jebli speelt sinds 2015 voor De Graafschap, dat hem destijds ophaalde bij de amateurs van Lienden. Dit seizoen was El Jebli in de eerste twee competitiewedstrijden direct al goed voor twee goals en een assist. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws