Liverpool maakt langverwacht contractnieuws wereldkundig: Really excited

Liverpool maakt langverwacht contractnieuws wereldkundig: "Really excited"

Gepubliceerd: donderdag 22 augustus 2019 om 20:08do 22-08-2019 om 20:08

Laatste update: donderdag 22 augustus 2019 om 20:11do 22-08-2019 om 20:11

Alex Oxlade-Chamberlain blijft voorlopig behouden voor Liverpool. De 26-jarige Engels international lag nog tot medio 2022 vast op Anfield, maar heeft zijn verbintenis met één seizoen verlengd, maakt de regerend Champions League-winnaar donderdagavond bekend via de officiële kanalen.

Het nieuws zat er al enige tijd aan te komen, laat Oxlade-Chamberlain weten na het zetten van zijn handtekening. "I'm really, really excited. Het zal al een tijdje in de pijplijn, dus ik ben blij dat het nu achter de rug is en dat ik mijn verblijf hier kan verlengen", vertelt de middenvelder. "Je krijgt niet elke dag de kans om voor Liverpool te spelen, het is geweldig dat ik hier langer mag blijven."

Oxlade-Chamberlain kwam op de laatste dag van de transferzomer in augustus over van Arsenal, dat 38 miljoen euro mocht incasseren. Aan het einde van zijn eerste seizoen namens The Reds liep hij een zware knieblessure op, waardoor hij een jaar buitenspel stond. Oxlade-Chamberlain is inmiddels hersteld en speelde zaterdagmiddag 89 minuten mee tegen Southampton.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws