'Bikkel' Ié nu al favoriet van Het Legioen: 'Zag hem overal waar ik hem nodig had'

'Bikkel' Ié nu al favoriet van Het Legioen: 'Zag hem overal waar ik hem nodig had'

Gepubliceerd: donderdag 22 augustus 2019 om 23:51do 22-08-2019 om 23:51

Edgar Ié had niet veel tijd nodig om de harten van de Feyenoord-fans te veroveren. De enkelvoudig international van Portugal maakte tegen Hapoel Beër Sheva zijn basisdebuut in De Kuip en hoorde meteen het 'Ié, Ié, Ié' door het stadion schallen.

De overige Feyenoorders gunnen het Ié van harte en zijn onder de indruk van hun nieuwe ploeggenoot. "Hij is een hele rustige jongen, hij praat bijna niet. Maar zoals jullie zelf hebben gezien: hij is hartstikke goed, een bikkel", lacht Orkun Kökçü in gesprek met Veronica Inside. "Hij kan ook voetballen en durft in te dribbelen. Dat hebben we wel nodig."

Rick Karsdorp dacht in gesprek met FOX Sports even dat hij dé publiekslieveling van Het Legioen was, maar kwam er al snel achter dat interviewer Milan van Dongen het over Ié had. "Natuurlijk, die jongen is een Portugees. Het is moeilijk voor hem, omdat hij de taal niet spreekt. Maar als hij speelt zoals vandaag (donderdag, red.), dan hoeft hij van mij ook geen Engels te leren. Dan mag hij gewoon Portugees spreken", deelde de rechtsback complimenten uit.

Ook Ridgeciano Haps kon moeilijk communiceren met Ié. "Maar ik zag hem vanavond echt overal waar ik hem nodig had", wordt de linksback na afloop geciteerd door het Algemeen Dagblad.

Poll

Gaat Feyenoord de Europa League halen?

(6981 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws