Ik vind het klasse van Jaap Stam dat hij tegen Sjakie Troost ingaat

"Ik vind het klasse van Jaap Stam dat hij tegen Sjakie Troost ingaat"

Gepubliceerd: vrijdag 23 augustus 2019 om 07:55vr 23-08-2019 om 07:55

Jan Boskamp ziet dat Jaap Stam niet bang is om tegen de orders van interim-directeur Sjaak Troost in te gaan. De analist vindt het een goede zaak dat de trainer van Feyenoord 'gewoon' een beroep is blijven doen op Renato Tapia.

"Ik vind het klasse van Jaap dat hij tegen Sjakie Troost ingaat", vertelt Boskamp bij Veronica rond het duel met Hapoel Beër Sheva (3-0). "Het is nooit leuk als de technisch directeur naar je toekomt: je mag weg. En de trainer moet met hem werken. Dan moet Sjakie denken: dat had ik beter niet kunnen zeggen. Maar hij heeft precies hetzelfde gedaan met Jan-Arie van der Heijden."

In tegenstelling tot Tapia lijkt de rol van Van der Heijden wel definitief uitgespeeld. Volgens René van der Gijp is het voor elke verdediger lastig bij Feyenoord. "Het vervelende voor dat centrum is natuurlijk dat je van je backs niet veel steun hebt. Die zijn altijd weg. Je zou tegen Karsdorp beter kunnen zeggen: beperk het een beetje. We hebben hem verleden keer nog met kramp zien liggen."

"Ga dan twee of drie keer, maar zorg dat je in de buurt bent als de ballen bij Botteghin komen en dat je dan niet bij de cornervlag staat", vervolgt Van der Gijp. "Karsdorp heeft de conditie nu niet om het twintig keer in een helft te doen. Dan kun je het beter twee, drie keer goed doen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Hoort Tapia in de basis bij Feyenoord?

(10287 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws