FC Utrecht beloont meest ervaren Eredivisie-speler: Uithangbord van de club

FC Utrecht beloont meest ervaren Eredivisie-speler: "Uithangbord van de club"

Gepubliceerd: vrijdag 23 augustus 2019 om 12:11vr 23-08-2019 om 12:11

Laatste update: vrijdag 23 augustus 2019 om 13:43vr 23-08-2019 om 13:43

Willem Janssen blijft langer bij FC Utrecht. Het contract van de 33-jarige aanvoerder is opengebroken en verlengd tot de zomer van 2021, met een optie op een extra jaar.

FC Utrecht en Janssen bereikten deze week een akkoord over de contractverlenging, zo laat de club weten via de officiële kanalen. Met 346 gespeelde competitiewedstrijden is Janssen op dit moment de meest ervaren speler van de Eredivisie. In totaal staat de teller op 450 optredens.

"Willem is een op en top professional, die het beste uit zichzelf en de mensen om zich heen wil halen en daarvoor alles doet en laat dat nodig is", verklaart directeur voetbalzaken Jordy Zuidam. "Hij is binnen- en buiten de lijnen een uithangbord voor de club. Hij is een voorbeeld voor zijn teamgenoten en de jeugd in Utrecht, die ervan dromen ook ooit in Stadion Galgenwaard te spelen."

"Wij zijn er trots op dat we de overeenkomst met Willem hebben verlengd en kijken samen met een goed gevoel terug op de voorgaande jaren, en met veel vertrouwen en ambitie vooruit naar de komende seizoenen", besluit Zuidam. Janssen speelde eerder voor VVV-Venlo, Roda JC en FC Twente. Sinds 2014 staat hij onder contract bij Utrecht.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws