Update: Fortuna heeft 'nieuwe leider' binnen, Zwitser tekent voor twee seizoenen

Update: Fortuna heeft 'nieuwe leider' binnen, Zwitser tekent voor twee seizoenen

Gepubliceerd: vrijdag 23 augustus 2019 om 13:25vr 23-08-2019 om 13:25

Laatste update: maandag 26 augustus 2019 om 18:42ma 26-08-2019 om 18:42

Martin Angha moet de nieuwe leider in de verdediging van Fortuna Sittard worden. Dat laat technisch manager Sjoerd Ars weten aan L1. De Zwitserse testspeler (25) traint al mee.

Angha wordt niet gezien als een extraatje en is concreet in beeld om de verdediging van Fortuna Sittard te versterken. Ars laat aan L1 weten dat hij 'de potentiële nieuwe centrale verdediger is'. Fortuna is al maanden op zoek naar een nieuwe leider in de defensie.

Sinds de zware knieblessure van Wessel Dammers zijn de Limburgers zoekende. Calvin Mac-Intosch, Mahamadou Dembélé, Anthony Syhre werden vorig seizoen aangetrokken, maar zijn alweer weg. Nieuwelingen Grégoire Amiot en Patrik Raitanen worden gezien als breedteversterkingen.

Angha ligt nog één jaar vast bij het Zwitserse FC Sion, maar heeft van zijn werkgever toestemming gekregen om voorlopig mee te trainen in Sittard. Hij heeft een verleden bij FC Zürich, Arsenal, 1. FC Nürnberg, 1860 München en St. Gallen. Fortuna Sittard viste eerder achter het net bij Justin Hoogma, Jurgen Mattheij en Joost van Aken.

Update 26/8 18.42: Fortuna heeft de transfer van Angha afgerond, laat het maandagavond weten via de officiële kanalen. De 25-jarige Zwitser heeft voor twee seizoenen getekend, met een optie voor nóg één seizoen, en moet 'de nieuwe leider' in de defensie worden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws