Van Persie: 'Is niet zo dat ik even deuren ga openen bij Arsenal of Man United'

Van Persie: 'Is niet zo dat ik even deuren ga openen bij Arsenal of Man United'

Gepubliceerd: vrijdag 23 augustus 2019 om 20:01vr 23-08-2019 om 20:01

Sjaak Troost vertelde vorige week bij Feyenoord TV dat Robin van Persie altijd bereid is om Feyenoord te helpen en eventueel wat kan betekenen richting Van Persie's oude clubs Arsenal en Manchester United. De ex-spits nuanceert de berichtgeving in de media. 

"Afgelopen week heb ik een kop koffie gedronken met Robin. Hij zei ook: Sjaak, als ik je kan helpen. Of het nou met Arsenal is of Manchester United.. Noem maar, ik help je graag. Ik zou heel dom zijn als ik geen gebruik maak van deze twee grote Feyenoord-iconen, dus dat doe ik", vertelde Troost vorige week bij Feyenoord TV.

Van Persie benadrukt dat het iets genuanceerder ligt. "Het is simpel: ik heb één functie binnen Feyenoord. Dat is de functie van fan", zegt hij bij Feyenoord TV. "Dat ben ik al heel lang en nu nog steeds. That's it. Ik heb voor de rest geen andere functie binnen Feyenoord. Sjaak heeft aangegeven dat de deur altijd openstaat, net als Martin en Jan (Van Geel en De Jong red.) dat hebben aangegeven. Dat is hartstikke tof."

"Ik heb wel duidelijk aangegeven dat ik zelf niet precies weet welke kant het opgaat en geniet van mijn vrije tijd", vertelt Van Persie. "Ik heb ook gezegd dat als ze iets willen weten over een speler die ik toevallig ken, ze me altijd kunnen bellen. Tachtig procent van de tijd ben ik hier. Het is niet zo dat ik even deuren ga openen bij Arsenal of Manchester United. Dat is helemaal niet zo en dat heb ik helemaal niet gezegd. De mensen die ik ken weten dat de deur redelijk vastzit bij Arsenal. Dat klopt ook niet."

"Dat verhaal gaat een eigen leven leiden. Ik ben beschikbaar voor iemand die iets wil weten. Ik hoef er helemaal niets voor terug en gun Feyenoord het allerbeste. Als ik ergens een klein beetje kan helpen, prima. Het gaat een eigen leven leiden. Dat is niet erg, maar ik heb geen enkele functie sinds ik weg ben."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws