Snoei reageert na veelbesproken interview: Het is soms lastig voor mij

Snoei reageert na veelbesproken interview: "Het is soms lastig voor mij"

Gepubliceerd: vrijdag 23 augustus 2019 om 20:30vr 23-08-2019 om 20:30

Laatste update: vrijdag 23 augustus 2019 om 20:46vr 23-08-2019 om 20:46

Mike Snoei neemt de ophef in de media na zijn veelbesproken interview met Omroep Gelderland niet heel serieus. De trainer van De Graafschap reageerde gepikeerd toen een verslaggever van Omroep Gelderland een paar dagen voor de wedstrijd tegen MVV een deel van de opstelling verklapte.

Het interview dat Snoei aan Omroep Gelderland gaf kreeg veel aandacht. "Iedereen die mij een klein beetje kent weet dat ze dit met een korreltje zout moeten nemen", zegt Snoei tegen FOX Sports. "Iedereen is altijd van harte welkom. Het is altijd druk op de training, maar moeilijke vragen op dinsdag vind ik soms lastig om te beantwoorden."

De verslaggever van FOX probeert voor het duel met FC Volendam een deel van de opstelling van De Graafschap boven water te halen. "Hoe laat is het? Nijland gaat spelen, maar dat wisten we dinsdag al. Dat stond al in de krant", reageert Snoei met een knipoog.

"Ik probeerde iets te ontdekken bij Wim Jonk (trainer Volendam, red.), maar hij wilde de trainer van de tegenstander niet wijzer maken. Het ligt eraan of je een maatkostuum of een trainingspak hebt. Misschien moet de trainer daar misschien beter mee omgaan en het niet zo zwaar maken, maar het is soms lastig voor mij."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws