Berghuis zwaar onder de indruk: 'Ongekend, hij speelde echt ijzersterk'

Berghuis zwaar onder de indruk: 'Ongekend, hij speelde echt ijzersterk'

24-08-2019 09:46 Laatste update: 11:13
67

Steven Berghuis ontkent dat hij bij Feyenoord de positie van diepste middenvelder heeft opgeëist. Donderdag stond Berghuis tegen Hapoel Beër Sheva als rechtsbuiten geposteerd.

Berghuis speelde dit seizoen een aantal keer als tien. "Die zou ik zelfs hebben geëist, las ik ergens", aldus Berghuis tegenover het Algemeen Dagblad. "Onzin natuurlijk, de trainer heeft dat gelukkig tijdens een persconferentie ook weggenomen. Maar inderdaad, ik was weer rechterspits."

Wedden

Meer odds

De 27-jarige aanvaller, die eerder deze maand zijn contract bij Feyenoord verlengde, ziet dat de Rotterdammers in Europa vooralsnog overtuigender spelen dan in de competitie. "Hoe dat komt? Moeilijk te zeggen, maar we speelden nu weer met Fer en Tapia als blok en Kökcü daarvoor. Misschien is dat iets wat gewoon klopt. Als rechterspits ben ik niet plaatsgebonden, ik krijg vrijheid."

Vooral Fer maakt indruk. "Ongekend. Hij speelde echt ijzersterk. En het is een geweldige jongen in de selectie. Deze groep wordt ook door hem steeds hechter, dat hebben we nodig dit seizoen."